Porrasritilät ja rappurallit harjatelineillä tai ilman

Rappurallit

Valmistamme sisäänkäyntien rappurallit mittojen mukaan kohteeseen sopivaksi.

Meiltä saat juuri oikean kokoiset porrasritilät ja rappurallit harjatelineillä tai ilman.

Uudenmaan alueella toimitamme rallit myös paikalleen asennettuna. Olemme toteuttaneet haastavia sisäänkäyntien ritilöitä niin muodon kuin koonkin puolesta. Valmistamme ritilöiden alle myös kura-altaita ja tarvittaessa rappurallille valmistetaan runko jotta saavutetaan oikea korkeus. Ritilällä voidaan toteuttaa myös erilaiset kynnysluiskat esteettömän sisäänkäynnin varmistamiseksi pyörätuolin käyttäjille.

Tuotetiedot

Rappurallit valmistetaan puristehitsatusta ritilästä joka koostuu kantoteräksistä ja sidelangoista. Vakiona käytetään ritilää jonka vapaa aukko on n. 30 x 70mm. Kantoteräksenä on lattarauta 30 x 3 mm jolloin rappurallin korkeus on vakiona 30mm.

 

Rappurallit voidaan myös toteuttaa tiheämmällä aukoituksella, eri korkuisena ja liukuestehammastuksella. Pienempi aukotus tekee rappurallista turvallisemman esimerkiksi korkokengille ja liukuestehammastus tuo lisäpitoa talvella.

 

Valmistamme myös rappuralliin asennettavaa harjatelinettä. Harjatelineessä on yhdestä osasta taivutettu kuumasinkitty runko ja kolme harjaa. Harjateline voidaan asentaa esim. suoraan betoniin tai kiinnittää jalkasäleikköön mukana tulevilla kiinnikkeillä. Myymme harjatelinettä myös erikseen ja tarvittaessa paikalleen asennettuna.

Heti varastosta:

Rappuralli 1200 x  315 x 30 mm, harjatelineellä tai ilman

Rappuralli  920 x 315 x 30 mm, harjatelineellä tai ilman

Myynti ja toimitus

Toimitamme tuotteitamme koko maahan. Asennamme, huollamme ja korjaamme Uudenmaan alueella. Tilaukset ja tarjouspyynnöt:  myynti@at-pihatuote.fi tai täytä allaoleva lomake.

Lomailemme 1. –  29.7.2024.