Kovaan käyttöön tarkoitetut, kestävät

Matto- ja kuivaustelineet

Valmistamme matto- ja kuivaustelineet taloyhtiöiden ja vuokratalojen tarpeisiin.

Valmistamme matto- ja kuivaustelineet taloyhtiöiden ja vuokratalojen tarpeisiin. Toimitamme Uudenmaan alueella telineet paikalleen asennettuna joten tilaaminen meiltä on helppoa. 

Telineet voidaan toimittaa joko vapaasti seisovina tai maahan valettavina malleina. Telineet voidaan valmistaa myös asiakkaan mitoilla esimerkiksi vanhan mallin mukaan.

Valmistamme telineitä myös mittojen mukaan ja paikalleen asennettuna. 

Perinteinen mattoteline

650,00 €  alv 0%

 

Erittäin tukeva kokonaan kasaan hitsattu tamppausteline. Tamppaustelineemme on tarkoitettu erityisesti kerrostalopihojen yhteiskäyttöön. Teline on valmistettu niin tukevaksi ja paksuista materiaaleista, että se kestää kovemmankin käsittelyn. Upottamalla tehty kuumasinkitys takaa ruostumattomuuden. Kokonaan kasaan hitsatun rakenteen ansiosta mattoteline on heti käyttövalmis eikä siinä ole lainkaan pulttiliitoksia.

Tuotetiedot:

 

Mitat:  Korkeus 1920 mm,  mattopuomin pituus 2300 mm,  tason korkeus 600 mm.

Materiaalit:  Runko 60 x 3mm teräsputkea,  tason kehys 48,3 x 2,6mm putkea ja pinnat 12mm umpiterästä

Pintakäsittely:  Upottamalla kuumasinkitty

Kuivaustelineet

Pyydä tarjous!

 

Narutelineet valmistetaan paksusta teräsputkesta ja valmistuksen jälkeen osat kuumasinkitään upottamalla. Valmistamme narutelineet aina pitkittäisillä välipuomeilla jotka sopivat esimerkiksi mattojen kuivaukseen ja tuuletukseen. Välipuomit jäykistävät telinettä etenkin silloin kun halutaan vapaasti seisova pinta-asennus malli. Naruna käytetään muovipinnoitettua teräsvaijeria joka takaa sen, että teline kestää hyvin märkien pyykkien painoa. Muovipinnoitettu vaijeri on myös helppo pitää puhtaana. Tyypillisesti asennus tehdään valamalla pystytolpat betonianturoilla maahan jolloin narutelineestä tulee erittäin tukeva. Asennus voidaan tehdä myös kallioiselle paikalle ankkuroimalla kuivausteline kallioon kiinni. Narutelineet toimitammekin yleensä asennettuna paikalleen.

Tuotetiedot:

Mitat: Vakiomittana päätykaaren leveys 2500 mm ja mattopuomien pituus 4000 mm. Voidaan valmistaa myös muilla mitoilla.

Materiaalit:  Päätykaaret 60 x 3 mm teräsputkea joissa hitsatut narukoukut. Mattopuomit 48,3 x 2,6mm teräsputkea.

Pintakäsittely: Upottamalla kuumasinkitty.

Muuta:  Naruna käytämme muovipinnoitettua teräsvaijeria.

Myynti ja toimitus

Toimitamme tuotteitamme koko maahan. Asennamme, huollamme ja korjaamme Uudenmaan alueella. Tilaukset ja tarjouspyynnöt:  myynti@at-pihatuote.fi tai täytä allaoleva lomake.