Turvallisuutta ja elämisen laatua valmiiksi asennettuna

Tuotteet taloyhtiöiden ja kiinteistöjen pihoille

Liukuesteet ulkoportaisiin

Ratkaisu liukkauden torjuntaan ulko- ja sisätiloissa. Liukuesteitä on useita eri muoto,- koko- ja värivaihtoehtoja. Oikea profiili löytyy niin portaisiin kuin tasaisillekin pinnoille. Kiinnitetään alustaan ruuveilla tai liimaamalla. 

Hidastetöyssyt

Hidastetöyssyt ovat helppo ja nopea tapa lisätä piha- ja parkkialueiden turvallisuutta hillitsemällä ajonopeuksia. Kumipohjaisesta materiaalista valmistetuista hidaste-elementeistä saadaan tehtyä juuri oikean pituinen hidastetöyssy.

Ajonestopuomit- ja pollarit

Kääntöpuomit mittojen mukaan. Mittojen mukaan siksi, että ne varmasti sopivat suunniteltuun paikkaan ja lukitustapa on käyttötarkoituksen mukainen. Toimitamme puomit myös paikalleen asennettuna.

Kaiteet ja käsijohteet

Metallikaiteet sisälle ja ulos mittojen mukaan valmistettuna. Tyyppillisiä asennuskohteitamme ovat pihojen portaat ja rinteet. Kaiteet voidaan valmistaa ruostumattomasta teräksestä, sinkittynä tai maalattuna.

Lelulaatikot

Ulkokäyttöön tarkoitetut lelulaatikot puistoihin, päiväkoteihin ja leikkipaikoille. Piha pysyy siistinä ja lelut tallessa. Lelulaatikot on valmistettu hyvin sään rasituksia kesätävistä materiaaleista ja lasten turvallisuus huomioiden.

Pyörätelineet

Kestävät, kuumasinkityt tai väritoiveenne mukaan maalatut telineet polkupyörille ja potkulaudoille.

Telineet myös mittojen mukaan valmistettuna ja paikalleen asennettuna. 

Matto- ja kuivaustelineet

Valmistamme matto- ja kuivaustelineet taloyhtiöiden ja vuokratalojen tarpeisiin. Toimitamme Uudenmaan alueella telineet paikalleen asennettuna. Telineet voidaan toimittaa joko vapaasti seisovina tai maahan valettavina malleina. 

Rappurallit

Meiltä saat juuri oikean kokoiset porrasritilät ja rappurallit harjatelineillä tai ilman. Toimitamme rallit myös paikalleen asennettuna. Olemme toteuttaneet haastavia sisäänkäyntien ritilöitä niin muodon kuin koonkin puolesta. 

Porras- ja kynnysluiskat

Luiskat taloyhtiöiden ja kiinteistöjen portaisiin helpottamaan kulkua lastenvaunujen, pyörätuolien ja polkupyörien kanssa. Varmista tilojenne saavutettavuus ja esteettömyys nopealla ja edullisella ratkaisulla.

Aidat ja portit

Kolmilanka-aitoja käytetään erityisesti päiväkotien pihojen, leikkipuistojen, koirapuistojen, parkki-ja liikuntapaikkojen rajaamisessa. Aita on nopea asentaa, hyvän näköinen ja värivaihtoehtoja löytyy useita. Asennamme myös portit.

Perinteiset pihakeinut

Tämä keinu kestää ja on turvallinen. Keinun heilurirakenne on toteutettu perinteistä puista keinua yksinkertaisemmin. Esimerkiksi käsinojissa ei ole liikkuvia ”leikkaavia” liitoksia joten keinu on turvallisempi valinta myös leikkipaikkojen läheisyyteen.

Myynti ja toimitus

Toimitamme tuotteitamme koko maahan. Asennamme, huollamme ja korjaamme Uudenmaan alueella. Tilaukset ja tarjouspyynnöt:  myynti@at-pihatuote.fi tai täytä allaoleva lomake.

Lomailemme 1. –  29.7.2024.