PALVELUT

Palvelemme monipuolisesti pihojen asennus-,
korjaus- ja rakennustöissä.

Tuotteet ja asennus samasta paikasta

Palvelemme kiinteistöjen omistajia sekä taloyhtiöitä monissa pihojen asennus-, korjaus ja rakennustöissä. Tällä sivulla on esiteltynä tekemiämme töitä sekä tarjoamiamme palveluita.

 

Palvelemme pihojen korjaus- ja rakennustöissä Uudenmaan alueella.

Tulemme mielellämme paikan päälle katselmukselle, ota rohkeasti yhteyttä.

kolmilanka-aita

Kolmilanka-aidat

 

Kolmilanka-aidat asennettuna paikalleen. Kolmilanka-aitoja käytetään yleisesti päiväkotien sekä leikki- ja liikuntapaikkojen rajaamiseen. Se sopii hyvin myös parkkipaikkojen ympärille ja tontin rajaamiseen. Väri- ja korkeusvaihtoehtoja on useita. Asennus on nopeaa ja aita kestävää sekä huoltovapaata. Pyydä meiltä tarjous!

 

LUE LISÄÄ

puuportti

Aidat ja portit

 

Valmistamme ja asennamme puu- sekä metallirakenteiset aidat, ja portit mittojen mukaan.

Teemme pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudenmaan alueella isotkin aitaprojektit. Olemme toteuttaneet monia erityyppisiä aitoja tonttiaidoiksi, rivitalojen huoneistopihojen väliaidoiksi, istutusten suoja-aidoiksi sekä leikkipaikkojen suojaksi.

 

LUE LISÄÄ

piharakentaminen

Piharakentaminen ja -korjaaminen

 

Olemme rakentaneet ja korjanneet monenlaista kiinteistöjen piha-alueilla. Kattavasta pihan uudistamisesta ja terassien rakentamisesta pieniin korjauksiin ja erilaisiin mittatilaustöihin. Meiltä onnistuu myös korjaushitsaukset paikan päällä kohteessa.

Metalliportaat, rampit ja luiskat

 

Kauttamme saa paikalleen asennettuna ce-sertifioidut metalliportaat sekä pyörätuoliluiskat.

 

Muita toteutettuja töitä:

Alumiiniluiskat portaisiin polkupyörille

Alumiiniluiskat portaisiin pyörätuoleille

Kynnysrampit

Kaiteet ja käsijohteet

 

Kaiteet ja käsijohteet kuumasinkittynä, maalattuna tai ruostumattomasta teräksestä. Mittojen mukaan tehtynä ja paikalleen asennettuna.

 

 

terassipoyta

Mittatilaustyöt puusta ja metallista

 

Valmistamme mittatilaustöitä puusta sekä metallista. Puutöitä ovat olleet esimerkiksi erilaiset ulkolelulaatikot ja penkit mittojen mukaan. Metallista olemme valmistaneet penkkejä, pöytiä ja esimerkiksi tamppaus- ja kuivaustelineitä vanhan mallin mukaan. Metallista on tehty myös erilaisia liikennemerkkikiinnikkeitä, työvälineitä, kulkuesteitä jne. Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy kaupan hyllyltä kannattaa kysyä meiltä. Valmistamme myös yksittäiskappaleita.

Ota Yhteyttä
close slider

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti