Rajoita ajonopeuksia

Hidastetöyssyt

Hidastetöyssyt asennettuna paikalleen – helppo ja nopea tapa hillitä ajonopeuksia ja parantaa turvallisuutta pihateillä ja parkkialueilla

Hidastetöyssyt ovat helppo ja nopea tapa lisätä piha- ja parkkialueiden turvallisuutta hillitsemällä ajonopeuksia. Kumipohjaisesta materiaalista valmistetuista hidaste-elementeistä saadaan tehtyä juuri oikean pituinen hidastetöyssy. Hidaste on myös mahdollista siirtää tai poistaa kokonaan tarpeen muuttuessa.

Hidastetöyssyt ovat väritykseltään helposti huomioitavia ja niissä on näkyvyyden parantamiseksi myös heijastimet molempiin suuntiin. Hidastetöyssyn asennusalustaksi sopii hyväkuntoinen asfaltti tai betoni. Huonokuntoisellakin asfalttipinnalla töyssyn asennus onnistuu, mutta vaatii hieman enemmän pohjatöitä paikallaan pysymisen varmistamiseksi.

Hidaste-elementit

Hidastetöyssy koostuu välielementeistä sekä päätypaloista. Välipalan pituus on 500 mm ja päätypalan 250 mm eli lyhimmillään hidaste on yhden metrin ja siitä ylöspäin puolen metrin välein. Hidasteissa on heijastimet molempiin suuntiin ja värityksenä helposti huomattava kelta-musta.

Tuotetiedot

Välielementti:  500 x 430 x 50  (pituus x leveys ajosuunnassa x korkeus)

 

Päätyelementti:  250 x 430 x 50  (pituus x leveys ajosuunnassa x korkeus)

Myynti ja toimitus

Toimitamme tuotteitamme koko maahan. Asennamme, huollamme ja korjaamme Uudenmaan alueella.

Tilaukset ja tarjouspyynnöt:  myynti@at-pihatuote.fi tai täytä allaoleva lomake.

Lomailemme 1. –  29.7.2024.