Ajoesteet, ajopuomi ja -pollarit

Ajonestopuomit- ja pollarit asennettuna paikalleen.

 

Ajonestopuomeja / ajopuomeja käytetään ajoesteenä hillitsemään tarpeetonta liikennettä esimerkiksi pihateillä, parkkialueilla ja kevyen liikenteen väylillä. Myymme ja valmistamme ajonestopuomit ja ajonestopollarit mittojen mukaan ja tarvittaessa paikalleen asennettuna.

 

Ajopuomit voidaan valmistaa sivulle kääntyvänä tai pystyyn nousevana versiona. Lukituksena on lukitustappi joka voidaan varustaa riippulukolla tai vaihtoehtoisesti kiinteä kolmiokaralukitus. Oikean tyyppisellä kolmiokaralukituksella puomit voidaan asentaa myös pelastustielle. Ajopuomit valmistetaan paksuseinämäisestä teräsputkesta ja kuumasinkitään kokoonpanohitsauksen jälkeen. Puomit varustetaan aina heijastimin.

 

Ajonestopollareita käytetään alueen sulkemiseen autoilta ja kulun rajaamiseen sekä liikenteen ohjaamiseen. Pylväillä voidaan rajata liikenteeltä isompiakin kulkuväyliä jättäen kuitenkin tilaa kevyelle liikenteelle. Ajonestopollarit voidaan valmistaa kiinteänä tai irti otettavana versiona jolloin tilapäinen huoltoajon mahdollisuus säilyy. Ajonestopylväät voivat olla kuumasinkittyä, maalattua tai ruostumatonta terästä.

Ajonestopuomit

 

Ajonestopuomit valmistetaan asennuspaikan tarpeiden mukaan. Pituus on tyypillisesti välillä 150 – 300 cm ja asennus valamalla maahan.  Asennus voidaan toteuttaa myös seinään tai ankkurointilevyllä betonipintaan.

Lukituksena on yksinkertaisimmillaan akseliputken läpi menevä lukitustappi jossa on paikka riippulukolle. Ajopuomi voidaan varustaa myös kolmiokaralukolla ja maalata Classic RAL-sävyin

 

 

Tuotetiedot:

 

Mitat: Puomin korkeus on tyypillisesti noin 100 cm. Pituus 100 – 300 cm, määräytyy tapauskohtaisesti.

Materiaalit: Pystyakseli 76 x 5 ja 89 x 5 mm teräsputkea.  Puomiosa 48,3 x 2,6 mm putkea.

Pintakäsittely: Upottamalla kuumasinkitty kasaan hitsauksen jälkeen.

 

 

LATAA ESITE

PYYDÄ TARJOUS:  myynti (at) at-pihatuote.fi  tai  yhteydenottolomakkeella

Ota Yhteyttä
close slider

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti