Kaiteet ja kaideosat

Kaiteet mittatilaustyönä paikalleen asennettuna tai tarvikkeet omatoimiseen asennukseen

 

Metallista valmistetut putkiliitokset mahdollistavat erilaisten putkirakenteiden ja liitosten tekemisen työkohteessa ilman hitsausta. Liitoksen tekemiseen ei tarvita kuin oikean kokoinen kuusiokoloavain sekä sopivaa putkea. Liitos on pitävä, kestävä ja siistin näköinen. Liitoskomponentit ovat kuumasinkittyä terästä ja sään kestäviä sellaisenaan. Ne voidaan myös haluttaessa maalata. Käyttökohteita on lukemattomia ja liitokset sopivat pysyvään käyttöön tai siirrettäviin rakenteisiin.

Esimerkkejä käyttökohteista:

Käsijohteet

Käsijohteet suoraan seinään tai tolppien kanssa. Kaikki tarvittavat komponentit löytyy. Myös erilaiset säädettävät kulmat.

Kaiteet

Aidat ja kaiteet joustavasti moneen muotoon. Osilla rakennat helposti myös siirrettävät aidat ja kulkuesteet. Myös umpinaiset aidat onnistuu.

Kalusteet

Liitoksilla saadaan helposti kasattua erilaisia kalusterunkoja juuri haluttuun kokoon. Putkiliittimet ovat suosittuja esimerkiksi myymäläsisutuksessa jossa niillä saadaan aikaan tyylikäs factory -look. Esimerkiksi vaaterekit onnistuu käden käänteessä.

Muut sovellukset

Putkiliittimet ovat varteenotettava vaihtoehto aina kun ollaan tekemässä erilaisia putkirakenteita. Niistä on tehty mm. klapitelineitä, katosrunkoja, koiratarhoja vain mielikuvitus on rajana.

Tutustu tarkemmin Putkiosat.fi sivulta.

 

Siirry tästä putkiosat.fi sivulle
Ota Yhteyttä
close slider

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti