Asennamme ja korjaamme aidat portteineen

Aidat ja portit metallista ja puusta

Rajaa taloyhtiöiden pihat, päiväkodit, leikkipuistot, koirapuistot, parkkipaikkat ja liikuntapaikat – siististi ja turvallisesti.

Kolmilanka-aidat ja portit

Kolmilanka-aita on metallisista verkkoelementeistä ja metallisista tolpista koostuva suosittu aitamalli. Suomessa aitamallista puhutaan usein myös Vepe-aita tai Legi-aita nimillä. Aidan verkkoelementit koostuu kolmesta ”lanka kerroksesta”. Pystyssä kulkee ohuempi yleensä 6mm paksu teräslanka ja vaakaan 8mm:n teräslangat molemmin puolin. Langat on puristehitsattu yhteen jolloin ne muodostavat jäykän verkkoelementin jonka silmäkoko on 50×200 mm. Aukon pystymitta on 200mm jolloin aitaelementtien korkeusvaihtoehdot menevät myös 200mm:n välein. Yhden ehjän elementin etenemä ja tolppajako on 2500mm.

Kolmilanka-aitoja käytetään erityisesti päiväkotien pihojen, leikkipuistojen, koirapuistojen, parkkipaikkojen ja liikuntapaikkojen rajaamisessa. Aita on nopea asentaa, hyvän näköinen ja värivaihtoehtoja löytyy useita. Lisäksi aita on kuumasinkittynä ja jauhemaalattuna huoltovapaa ja kestävä.

Puuaidat ja portit

Teemme pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudenmaan alueella isot ja pienet aitaprojektit. Olemme toteuttaneet lukuisia erityyppisiä aitoja ja portteja paikalleen asennettuna.

Perinteiset puusta valmistetut aidat olemme rakentaneet tonttiaidoiksi, rivitalojen huoneistopihojen väliaidoiksi, istutusten suoja-aidoiksi sekä leikkipaikkojen suojaksi. Aidat voidaan asentaa myös kalliolle ja tarvittaessa asennus tehdään kokonaan ilman työkoneita jättämättä jälkiä tontille.

Aitamallista riippuen ne tehdään alusta loppuun paikan päällä tai elementit valmiiksi asti pintakäsiteltynä verstaallamme sisätiloissa. Valmiiksi tehdyillä elementeillä rakennettaessa asennusaika työmaalla jää mahdollisimman lyhyeksi ja häiriö vähäiseksi.

Projekti etenee näin:

  • Ota yhteyttä ja sovitaan katselmus kohteeseen
  • Käydään läpi mahdolliset vaihtoehdot ja asennustavat
  • Annamme tarjouksen sovitusta aitamallista
  • Toivon mukaan saamme tilauksen
  • Toteutamme aidan sovitussa aikataulussa ja sovitulla tavalla
  • myynti (at) at-pihatuote.fi
  • Puh. 050 522 8301

Myynti ja toimitus

Toimitamme ja toteutamme aitaprojektit Uudenmaan alueella. Muualle Suomeen toimitamme aita- ja porttielementit Kaukokiidon rahtina. Tilaukset ja tarjouspyynnöt:  myynti@at-pihatuote.fi tai täytä allaoleva lomake.

Lomailemme 1. –  29.7.2024.