Lelulaatikko ulkokäyttöön

Ulkokäyttöön tarkoitetut lelulaatikot puistoihin, päiväkoteihin ja leikkipaikoille. Piha pysyy siistinä ja lelut tallessa.

Lelulaatikot on valmistettu hyvin sään rasituksia kesätävistä materiaaleista ja lasten turvallisuus huomioiden.

 

LATAA ESITE

 

Valmistamme lelulaatikoita myös asiakkaiden toiveiden mukaan.

Hinta: 495,00 €  (alv 0%)

Lelulaatikko muovipinnoitetusta koivuvanerista

Lelulaatikko on valmistettu muovipinnoitetusta koivuvanerista. Muovipinnoite tekee materiaalista säänkestävän ja soveltuu hyvin ulos. Lelulaatikon kansi on varustettu kaasujousella. Kaasujousen tehtävänä on pitää kansi auki -asennossa ja estää sen tahaton sulkeutuminen siten, että sormet voisivat jäädä väliin. Kaasujousi on laadukas ja toimii kovillakin pakkasilla. Lisäksi kannen ja laatikon reunojen väliin jää kahden cm:n rako kannen ollessa kiinni.

 

Laatikot kasataan ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ruuveilla. Saranat ovat sinkittyjä. Lisäksi laatikko on varustettu lukitussalvalla jotta sen saa tarvittaessa lukittua riippulukolla.

 

Lelulaatikon tilavuus on 265 litraa joten sinne mahtuu isompikin kasa hiekkaleluja ja esim. Plaston isot leikkikuorma-autot.

 

LAATIKON MITAT:

 • PITUUS:       1250 mm
 • LEVEYS:        560 mm
 • KORKEUS:    550 mm

Hinta: 590,00 €  (alv 0%)

Toistaiseksi ei saatavilla. 

Lelulaatikko kestopuusta

Lelulaatikko on valmistettu hyvin säätä kestävästä höylätystä kestopuulaudasta. Lelulaatikon kansi on varustettu kaasujousella. Kaasujousen tehtävänä on pitää kansi auki -asennossa ja estää sen tahaton sulkeutuminen siten, että sormet voisivat jäädä väliin. Kaasujousi on laadukas ja toimii kovillakin pakkasilla. Lisäksi kannen ja laatikon reunojen väliin jää kahden cm:n rako kannen ollessa kiinni.

 

Laatikot kasataan ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ruuveilla. Saranat ovat sinkittyjä. Lisäksi laatikko on varustettu lukitussalvalla jotta sen saa tarvittaessa lukittua riippulukolla.

 

Lelulaatikon tilavuus on noin 450 litraa joten tilaa on reippaasti.

 

LAATIKON MITAT:

 • PITUUS:       1500 mm
 • LEVEYS:        660 mm
 • KORKEUS:    640 mm

Uudenmaan alueella toimitamme lelulaatikot tarvittaessa paikalleen asti kannettuna. Muualle Suomeen Kaukokiidon rahtina.

Tilaukset ja tarjouspyynnöt:  myynti (at) at-pihatuote.fi   tai    yhteydenottolomakkeella

Ota Yhteyttä
close slider

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti