Pidä pihat ja leikkialueet siistinä

Lelulaatikot ulkokäyttöön

Kannelliset ja lukittavat lelulaatikot ulkokäyttöön puistoihin, päiväkoteihin ja leikkipaikoille. Piha pysyy siistinä ja lelut tallessa.

Lelulaatikko muovipinnoitetusta koivuvanerista

Lelulaatikko on valmistettu muovipinnoitetusta koivuvanerista. Muovipinnoite tekee materiaalista säänkestävän ja soveltuu hyvin ulos. Lelulaatikon kansi on varustettu kaasujousella. Kaasujousen tehtävänä on pitää kansi auki -asennossa ja estää sen tahaton sulkeutuminen siten, että sormet voisivat jäädä väliin. Kaasujousi on laadukas ja toimii kovillakin pakkasilla. Lisäksi kannen ja laatikon reunojen väliin jää kahden cm:n rako kannen ollessa kiinni.

Laatikot kasataan ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ruuveilla. Saranat ovat sinkittyjä. Lisäksi laatikko on varustettu lukitussalvalla jotta sen saa tarvittaessa lukittua riippulukolla.

Lelulaatikon tilavuus on 265 litraa joten sinne mahtuu isompikin kasa hiekkaleluja ja esim. Plaston isot leikkikuorma-autot.

Laatikon mitat

  • Pituus:       1250 mm
  • Leveys:       560 mm
  • Korkeus:    550 mm

Hinta: 495 €  (alv 0%)

Lelulaatikko kestopuusta

Lelulaatikko on valmistettu hyvin säätä kestävästä höylätystä kestopuulaudasta. Lelulaatikon kansi on varustettu kaasujousella. Kaasujousen tehtävänä on pitää kansi auki -asennossa ja estää sen tahaton sulkeutuminen siten, että sormet voisivat jäädä väliin. Kaasujousi on laadukas ja toimii kovillakin pakkasilla. Lisäksi kannen ja laatikon reunojen väliin jää kahden cm:n rako kannen ollessa kiinni.

Laatikot kasataan ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ruuveilla. Saranat ovat sinkittyjä. Lisäksi laatikko on varustettu lukitussalvalla jotta sen saa tarvittaessa lukittua riippulukolla.

Lelulaatikon tilavuus on noin 450 litraa joten tilaa on reippaasti.

Laatikon mitat

  • Pituus:       1500 mm
  • Leveys:       660 mm
  • Korkeus:    5640 mm

Hinta: 590 €  (alv 0%). Tiedustele saatavuutta!

Myynti ja toimitus

Toimitamme Uudenmaan alueella lelulaatikot tarvittaessa paikalleen asti kannettuna. Muualle Suomeen toimitamme tuotteet Kaukokiidon rahtina.

Tilaukset ja tarjouspyynnöt:  myynti@at-pihatuote.fi tai täytä allaoleva lomake.